073-8510685

Wij zorgen ervoor
dat u ‘s nachts
rustig kunt slapen!

Bel nu voor meer informatie

Copyright © All rights reserved. Van Nistelrooy beveiliging.  2022
Leveringsvoorwaarden / privacy statement
2019

Inbraakbeveiliging

Camerabewaking

Elektra

Tips & Info

europac.wmv

Bekijk de film om te zien hoe de meldkamer omgaat met uw melding

Ook voor al uw elektra klussen


Anti-inbraaktips:

Een beter beveiligd huis begint al bij de kleinste details.
Hieronder tips om je op weg te helpen en voorbereid de donkere dagen in te gaan:


* Laat je sleutels niet aan de binnenkant van de sloten zitten

* Zorg met een tijdschakelaar voor verlichting als je niet thuis bent en    laat een bewoonde indruk achter.

* Zet ladders en containers weg om opklimmen onmogelijk te maken.

* Sluit altijd je deuren en ramen, ook als je maar even de deur uit   bent.

* Maak je afwezigheid niet bekend op sociale media.
Weet voor wie u open doet:

Het komt helaas steeds vaker voor dat er 's avonds, maar ook overdag, overvallers aanbellen en (met geweld) naar binnen dringen zodra u de deur opent. Een ketting op de deur helpt in sommige gevallen, maar vaak begeeft deze het onder het geweld waarmee de deur wordt open geduwd.


Een bewakingscamera bij de voordeur plaatsen

Een deurspion is leuk, maar in het donker ziet u nog steeds niets, daarnaast kan iemand simpelweg naast de deur gaan staan. Een eventuele tweede overvaller ziet u op deze manier ook niet staan. 

Met een beveiligingscamera bij de voordeur, aan de buitenkant uiteraard, kunt u binnen op een monitor, of op uw telefoon, eenvoudig zien wie en hoeveel personen zich bij de deur bevinden. Daarnaast ziet u, anders dan bij een deurspion, ook of ze iets in hun handen hebben, of op de grond hebben staan (een tas, of knuppel bijvoorbeeld). 


Voor mensen die slecht ter been zijn

Ook voor mensen die slecht ter been zijn kan een bewakingscamera bij de voordeur uitkomst bieden. U kunt vanuit uw stoel/bed op een losse monitor, of bijvoorbeeld uw TV, telefoon of tablet kijken wie voor de deur staat. 

Particuliere Alarm Centrale

Wanneer u er niet bent, wilt u uw bezittingen met een gerust hart achter kunnen laten. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van elektronische beveiligingsapparatuur, aangesloten op een alarmcentrale.
In een tijd waarin criminaliteit dagelijks in het nieuws is, is beveiliging van u en uw persoonlijke bezittingen noodzaak geworden. Professionele aanpak en afhandeling van mogelijke calamiteiten zijn een vereiste.
Een daadwerkelijke alarmmelding vraagt om een directe actie, maar ook bedieningsfouten, testmeldingen en dergelijke verdienen de volle aandacht. Individuele aandacht!

De door Justitie goedgekeurde Particuliere Alarm Centrale (PAC) oftewel meldkamer waar wij mee samen werken is Europac. Zij kunnen beduidend meer voor u betekenen dan alleen signalering van brand en/of inbraak. Te denken valt hierbij aan signalering van waterlekkage, verwarmings- en/of koelingsstoringen, enzovoort. Een geruststellende gedachte, waarbij de veiligheid van u en uw bezittingen onze zorg zijn!
De medewerkers van demeldkamer zijn professionele dienstverleners op het gebied van alarmverwerking voor de zakelijke markt, overheid, banken en uiteraard particulieren. Een alarmcentrale werkt in een 24 uurs omgeving en staat dus dag en nacht voor u klaar.

De alarmcentrales verwerken inbraak,- brand,- en videobeelden, maar ook persoonsalarmeringen van VIP's meldingen van gestolen voertuigen.