073-8510685

Wij zorgen ervoor
dat u ‘s nachts
rustig kunt slapen!

Bel nu voor meer informatie

Copyright © All rights reserved. Van Nistelrooy beveiliging.  2022
Leveringsvoorwaarden / privacy statement
2019

Inbraakbeveiliging

Camerabewaking

Elektra

Camerabeveiliging:

Camerabeveiliging

Camerabewaking kan preventief worden ingezet als afschrikmiddel, maar ook om permanent toezicht te houden op een woning, tuin en/of oprit.
Een camerabewakingssysteem bewaakt en observeert personen, terreinen of gebouwen. Hierbij is dan het voornaamste doel snel in te kunnen grijpen bij incidenten, of om achteraf informatie aan te leveren.
 
Van Nistelrooy Beveiliging levert 
beveiligingscamera’s en opnamesystemen aan particulieren en bedrijven voor de beveiliging van hun woning of bedrijfspand. Van Nistelrooy Beveiliging heeft ervaring met analoge, IP of HD systemen. Camera's kunnen geplaatst worden op speciale masten, maar ook bevestigd worden aan de gevel.

Camerabewaking specialisten werk 

Het ontwerpen van een doelgericht camerasysteem en het op de juiste manier plaatsen en inregelen hiervan is specialistenwerk.
Camerabewaking is een beveiliging technisch vakgebied dat op dit moment een snelle ontwikkeling doormaakt, of het nu gaat om een enkele camera bij uw voordeur of om het bewaken van uw gehele terrein. Van Nistelrooy Beveiliging heeft de oplossing voor elke situatie.Wij zorgen ervoor dat u 's nachts rustig kunt slapen!

Ook voor al uw elektra klussen