073-8510685

Wij zorgen ervoor
dat u ‘s nachts
rustig kunt slapen!

Bel nu voor meer informatie

Copyright © All rights reserved. Van Nistelrooy beveiliging.  2022
Leveringsvoorwaarden / privacy statement
2019

Inbraakbeveiliging

Camerabewaking

Elektra

InbraakBeveiliging:

Elektronische inbraakbeveiliging / alarminstallatie

Uit onderzoek blijkt dat goed beveiligde woningen met inbraakbeveiliging / alarminstallatie, tot 90 procent minder kans op een gelegenheidsinbraak hebben. De juiste inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem maakt uw woning direct een stuk minder aantrekkelijk voor bezoek van onbevoegden.

Een inbraaksignaleringssysteem bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren zijn aangesloten. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, wordt een luid alarm gegenereerd door de sirene en word er een alarmsignaal doorgestuurd naar uw mobiele telefoon of indien u dat wenst naar een Particuliere Alarm Centrale – ook wel meldkamer genoemd - van waaruit verdere actie wordt ondernomen.

Ontwerp en aanleg inbraakbeveiliging

Voor het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed alarmsysteem bent u bij Van Nistelrooy Beveiliging aan het juiste adres. Er wordt door ons gebruik gemaakt van kwalitatief goede componenten en we stemmen het ontwerp van de installatie af op de leefomstandigheden in en om de woning. Bedenk daarbij dat elk systeem onderhoud vergt, het afsluiten van een onderhoudscontract is dan ook van groot belang voor het storingsvrij functioneren van uw alarmsysteem.


Wij zorgen ervoor dat u 's nachts rustig kunt slapen!

Ook voor al uw elektra klussen